Vlak Profiel, AS 60 T-profiel

Op deze pagina zullen wij u het een en ander verklaren en duidelijk maken over het zogeheten “vlakke” profiel van Schüco International. Dit profiel staat ook bekend als het T-profiel (aangezichtsbreedte 88mm, en inbouwdiepte van 60mm).

Met dit profiel kunt u uw pand op vrij simpele wijze voorzien van de gemakken van kunststof. Het profiel heeft een vlakke voorkant, waardoor u een strak uiterlijk kunt verkrijgen.

Dit profiel is verkrijgbaar in twee “basis” kleuren.
Ten eerste in het wit volgens RAL-9010.
Ten tweede in het creme/gebroken wit volgens RAL-9001.

 

Verder is het mogelijk de profielen aan de buitenzijde te voorzien van een andere RAL-kleur. Dit is mogelijk op de kaderdelen, en op de draai-delen. De profielen worden dan machinaal voorzien van een Renolit-folie met houtnerf. De meest gebruikte kleuren zijn donkergroen RAL-6009, wijnrood RAL-3005, en staalblauw RAL-5011.

U kunt qua onderverdeling kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Profielen zijn te verkrijgen naar binnen draaiend - zoals draai-kiep ramen - maar ook naar buiten draaiend. Denkt u hierbij aan keukendeuren en openslaande deuren naar uw tuin of balkon.

 De kozijnen worden standaard voorzien van hang -en sluitwerk met meerpuntssluiting dat optimaal beschermt tegen bijvoorbeeld inbraak. Door deze optimale sluiting houdt u naast wind en regen ook zeker inbrekers buiten de deur. Laat u eens informeren over de mogelijkheden. De kozijnen kunnen tevens worden voorzien van ventilatie-roosters. U kunt met ons overleggen over de juiste toepassing. Wij adviseren u over wat noodzaak en geen noodzaak is, zodat u kostenbesparend kunt blijven werken.